Közzétesszük a következő hírt

BERECZ APARTMANOK PANZIÓ SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉS BALATONSZEMESEN

A BV'2016 Kft a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program, Panzió fejlesztése pályázati konstrukcióra sikeres pályázatot nyújtott be. A pályázó részére 20,99 millió forint vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg, Magyarország kormánya segítségével. A szálláshely  kialakítása elkészült.

A fejlesztés eredményeként, a pályázó székhelyén, Balatonszemesen, 4 szobából álló, modern, 3 csillagos színvonalú és a jelentkező igények kielégítésére létrehozott -1 ágyas szobákból álló - szálláshelyfejlesztés valósult meg. A beruházás a térség komplex turisztikai fejlesztéseihez és adottságaihoz alkalmazkodva új színfolt lesz a minőségi kereskedelmi szálláshelyek területén, a Balaton déli partján.

Tovább

Magunkról röviden

Berecz Gyula és a magánszállás vállalkozásának bemutatkozása:

A családommal 2002-ben költöztünk Balatonszemesre, a házat már előtte évekig nézegettük, majd megvétele után nyaralóként használtuk, de mi már korábban is a SZEMESI VILLA néven emlegettük. Az épületet akkor még Fóris Villaként ismerték a faluban, mivel a Fóris család építette az 1920-as években. Az államosítás után az Állami Biztosító, majd a Hungária Biztosító nyaralójaként üzemelt. Az 1970-es években nagy átépítés során lett az emeleti öt szoba kialakítva.

2002-2005-ig teljes felújítást végeztünk, akkor épültek a szobákhoz teraszok, a télikert, a fürdőszobák tetőkiemelései és a tuskabinok beszerelése. Azóta is minden évben fejlesztünk-cserélünk-javítunk valamit, 2015-ben pl. a sütögető helyet alakítottuk ki, a házhoz vezető járdát cseréltük viakolorra.

Tovább